| Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
В категории материалов: 48 Показано материалов: 1-10 |
Страницы: 1 2 3 4 5 » |
Сортировать по:
Дате ·
Названию ·
Рейтингу ·
Комментариям ·
Загрузкам ·
Просмотрам
|
Բովանդակություն 1. Հանձնարարականը: 2 2. Կառուցվածքը եւ աշխատանքային սկզբունքը 4 3. Օպերացիոն օրենքները 8 էք 10 1. Նպատակ Cooking սնունդ ընթացքի մեջ է հեղուկների (ջուր, կաթ), որոնք բաղադրիչներ խոհարարական արտադրանքի. Լայնատարած
Խոհանոց |
Просмотров: 418 |
Загрузок: 116 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
.... 3 2. Ինչ է transgenic տեսականի ... 4 3. Մեթոդներ է արտադրել transgenic արտադրանքը .... 7 4. Transgenic արտադրանք, ինչպես նաեւ աչքի է ընկնում բնական .............. 9 5. Ուտել, թե ուտել transgenic ուտելիքներ ... 11 6. Ես պետք է վախենալ հետեւանքներից ...... 14 7. Վերջապես ... 18 8. Հիշատակում ....
Խոհանոց |
Просмотров: 344 |
Загрузок: 112 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
Բաղադրիչների սննդամթերքի պատրաստման մեթոդների եւ տեխնոլոգիաների օգտագործվող MACHINING նախնական տեխնիկայի օգտագործվող cooking արտադրանքի ֆիզիկական եւ քիմիական փոփոխությունների նկատմամբ մեխանիկական եւ ջերմային cooking արտադրանքի
Խոհանոց |
Просмотров: 2928 |
Загрузок: 109 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
Պահանջը ստանալու համար բարձրորակ գարեջուր գերազանց organoleptic հատկությունների եւ բարձր կենսաբանական կայունությունը եւ մանրէաբանական մաքրության եւ brewing ոլորտում. Հասնելու համար անհրաժեշտ սանիտարական եւ մանրէաբանական
Խոհանոց |
Просмотров: 365 |
Загрузок: 105 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
Նոր Zmіst Rozdil 1. TeoretichnІ DOSLІDzhuvanoЇ այդ ասպեկտներով 1.1 Hіmіchny պահեստ i harchova tsіnnіst բանկա m 1.2. Apparently I klasifіkatsіya բանկա մ 1.3. Organіzatsіya tehnologіchnogo գործընթացը obrobki մ բանկա i virobnitstva napіvfabrikatіv Rozdil 2. TehnologІChY գործընթացը Vikoristannya
Խոհանոց |
Просмотров: 266 |
Загрузок: 93 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
Հիգիենիկ բնութագիրը Կաթ (սննդային եւ կենսաբանական արժեք) 3 references 11 հիգիենիկ բնութագրերի Կաթ (սննդային եւ կենսաբանական արժեք), կաթնամթերքինը բնական բարձր սննդարար, որը ներառում է բոլոր այն նյութերը, որոնք անհրաժեշտ
Խոհանոց |
Просмотров: 301 |
Загрузок: 99 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
Erofeich Ալեքսանդր III է հուզվել, որ լափ է խմորում vats օգտագործվող OAK կրկնապատիկ Ներքեւի (մի 10-15 սմ բարձրության մինչեւ ներքեւի ստորին դիրքորոշումը, grids լուսաբանվում խախալ, որը ծառայել է որպես երկրորդ ներքեւում). Ներքո քերել ներքեւի մասում ներքեւում ընկավ չորացած ծաղկում
Խոհանոց |
Просмотров: 269 |
Загрузок: 98 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
Պահանջները որակի համար մսի ուտեստների, ժամկետները եւ պայմանները պահեստավորման. Մսի որակը որոշվում են, համ, հոտ, մաշկի գույնից, հյուսվածք. Եփած միս, որը ծառայել է ձեւով կտոր (1 - 2 տոկոսը ծառայում), կտրված ամբողջ հացահատիկի, կամ փոքր կտոր
Խոհանոց |
Просмотров: 283 |
Загрузок: 89 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
Plan 1. Բնութագիրը սննդի արդյունաբերության եւ հեռանկարներին: 2. Tovarovednaya բնութագրերը հիմնական տեսակների հումքի եւ սանիտարական պահանջների դրա պահեստավորման 3. Մեխանիկական բուժում թեփուկավոր ձուկ եւ կտրումը համաձայն
Խոհանոց |
Просмотров: 319 |
Загрузок: 116 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
Գ Լ ՈՒ Խ 1. Բանկետ հարմարություններ 1.1. Ընտրություն եւ բնութագրում ռեստորանի 1.2. Խաղարկային բանկետներ: 1.3. Հատկապես Ֆրանսիայի ազգային խոհանոցը Գլուխ 2. Տեխնոլոգիական հաշվարկներ 2.1. Մշակում Ընտցնկ 2.2. Compilation սննդի արժողությամբ 2.3. Վերլուծություն Գլուխ մենյու
Խոհանոց |
Просмотров: 299 |
Загрузок: 91 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
|
|