Пятница, 29.03.2024
Ռեֆերատներ կուրսայիններ դիպլոմային աշխատանքներ
Меню сайта
Категории раздела
Ավիացիա [19]
Իրավունք [352]
Մարդաբանություն [3]
Տնտեսագիտություն [144]
Ճարտարապետություն և շինարարություն [16]
Աստղագիտություն [43]
Բանկային գործ [68]
Կենսագործունեության անվտանգություն [38]
Կենսաբանություն [164]
Հաշվապահական հաշվառում և աուդիտ [108]
Ռազմական գործ [31]
Աշխարհագրություն [147]
Երկրաբանություն [32]
Քաղաքացիական իրավունք [64]
Բնագիտություն [28]
Լրագրություն [45]
Գրականություն [348]
Օտար լեզու [113]
Ինֆորմատիկա [19]
Արվեստ [86]
Պատմական անհատ [87]
Պատմություն [263]
Կիբեռնետիկա [7]
Հեռահաղորդակցություն և կապ [28]
Համակարգիչներ [62]
Կոսմետոլոգիա [6]
Ազգագրություն [29]
Հանցագործություններ [17]
Խոհանոց [48]
Մշակութաբանություն [159]
Լեզվաբանություն [54]
Տրամաբանություն [8]
Մակրոէկոնոմիկա [90]
Մարկետինգ [244]
Մաթեմատիկա [52]
Բժշկություն [280]
Միջազգային հարաբերություններ [183]
Մենեջմենտ [206]
Մետալուրգիա [8]
Միկրոէկոնոմիկա [94]
Երաժշտություն [45]
Հարկեր [44]
Մանկավարժություն [138]
Քաղաքականություն [100]
Ձեռնարկատիրություն [51]
Ծրագրավորում [85]
Այլ [50]
Հոգեբանություն [159]
Ռադիոէլեկտրոնիկա [74]
Գովազդ և PR [60]
Կրոն [40]
Գյուղատնտեսություն [38]
Սոցիոլոգիա [86]
Ստատիստիկա [19]
Ապահովագրություն [9]
Ֆիզիկա [107]
Տեխնոլոգիաներ [74]
Ապրանքագիտություն [6]
Տրանսպորտ [44]
Տուրիզմ [52]
Քրեական իրավունք [41]
Կառավարում [17]
Ֆիզկուլտուրա և սպորտ [61]
Փիլիսոփայություն [202]
Ֆինանսներ և վարկ [30]
Քիմիա [101]
Տնտեսական իրավունք [12]
Թվային սարքավորումներ [5]
Բնապահպանություն և էկոլոգիա [28]
Էլեկտրոնիկա [12]
Էթիկա և էսթետիկա [45]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » Файлы » Ռեֆերատներ, կուրսային և դիպլոմային աշխատանքներ » Խոհանոց

В категории материалов: 48
Показано материалов: 1-10
Страницы: 1 2 3 4 5 »

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Загрузкам · Просмотрам
Բովանդակություն 1. Հանձնարարականը: 2 2. Կառուցվածքը եւ աշխատանքային սկզբունքը 4 3. Օպերացիոն օրենքները 8 էք 10 1. Նպատակ Cooking սնունդ ընթացքի մեջ է հեղուկների (ջուր, կաթ), որոնք բաղադրիչներ խոհարարական արտադրանքի. Լայնատարած
Խոհանոց | Просмотров: 386 | Загрузок: 105 | Добавил: Ash | Дата: 23.01.2013 | Комментарии (0)

.... 3 2. Ինչ է transgenic տեսականի ... 4 3. Մեթոդներ է արտադրել transgenic արտադրանքը .... 7 4. Transgenic արտադրանք, ինչպես նաեւ աչքի է ընկնում բնական .............. 9 5. Ուտել, թե ուտել transgenic ուտելիքներ ... 11 6. Ես պետք է վախենալ հետեւանքներից ...... 14 7. Վերջապես ... 18 8. Հիշատակում ....
Խոհանոց | Просмотров: 299 | Загрузок: 100 | Добавил: Ash | Дата: 23.01.2013 | Комментарии (0)

Բաղադրիչների սննդամթերքի պատրաստման մեթոդների եւ տեխնոլոգիաների օգտագործվող MACHINING նախնական տեխնիկայի օգտագործվող cooking արտադրանքի ֆիզիկական եւ քիմիական փոփոխությունների նկատմամբ մեխանիկական եւ ջերմային cooking արտադրանքի
Խոհանոց | Просмотров: 2891 | Загрузок: 100 | Добавил: Ash | Дата: 23.01.2013 | Комментарии (0)

Պահանջը ստանալու համար բարձրորակ գարեջուր գերազանց organoleptic հատկությունների եւ բարձր կենսաբանական կայունությունը եւ մանրէաբանական մաքրության եւ brewing ոլորտում. Հասնելու համար անհրաժեշտ սանիտարական եւ մանրէաբանական
Խոհանոց | Просмотров: 324 | Загрузок: 94 | Добавил: Ash | Дата: 23.01.2013 | Комментарии (0)

Նոր Zmіst Rozdil 1. TeoretichnІ DOSLІDzhuvanoЇ այդ ասպեկտներով 1.1 Hіmіchny պահեստ i harchova tsіnnіst բանկա m 1.2. Apparently I klasifіkatsіya բանկա մ 1.3. Organіzatsіya tehnologіchnogo գործընթացը obrobki մ բանկա i virobnitstva napіvfabrikatіv Rozdil 2. TehnologІChY գործընթացը Vikoristannya
Խոհանոց | Просмотров: 242 | Загрузок: 83 | Добавил: Ash | Дата: 23.01.2013 | Комментарии (0)

Հիգիենիկ բնութագիրը Կաթ (սննդային եւ կենսաբանական արժեք) 3 references 11 հիգիենիկ բնութագրերի Կաթ (սննդային եւ կենսաբանական արժեք), կաթնամթերքինը բնական բարձր սննդարար, որը ներառում է բոլոր այն նյութերը, որոնք անհրաժեշտ
Խոհանոց | Просмотров: 268 | Загрузок: 87 | Добавил: Ash | Дата: 23.01.2013 | Комментарии (0)

Erofeich Ալեքսանդր III է հուզվել, որ լափ է խմորում vats օգտագործվող OAK կրկնապատիկ Ներքեւի (մի 10-15 սմ բարձրության մինչեւ ներքեւի ստորին դիրքորոշումը, grids լուսաբանվում խախալ, որը ծառայել է որպես երկրորդ ներքեւում). Ներքո քերել ներքեւի մասում ներքեւում ընկավ չորացած ծաղկում
Խոհանոց | Просмотров: 234 | Загрузок: 87 | Добавил: Ash | Дата: 23.01.2013 | Комментарии (0)

Պահանջները որակի համար մսի ուտեստների, ժամկետները եւ պայմանները պահեստավորման. Մսի որակը որոշվում են, համ, հոտ, մաշկի գույնից, հյուսվածք. Եփած միս, որը ծառայել է ձեւով կտոր (1 - 2 տոկոսը ծառայում), կտրված ամբողջ հացահատիկի, կամ փոքր կտոր
Խոհանոց | Просмотров: 245 | Загрузок: 78 | Добавил: Ash | Дата: 23.01.2013 | Комментарии (0)

Plan 1. Բնութագիրը սննդի արդյունաբերության եւ հեռանկարներին: 2. Tovarovednaya բնութագրերը հիմնական տեսակների հումքի եւ սանիտարական պահանջների դրա պահեստավորման 3. Մեխանիկական բուժում թեփուկավոր ձուկ եւ կտրումը համաձայն
Խոհանոց | Просмотров: 289 | Загрузок: 106 | Добавил: Ash | Дата: 23.01.2013 | Комментарии (0)

Գ Լ ՈՒ Խ 1. Բանկետ հարմարություններ 1.1. Ընտրություն եւ բնութագրում ռեստորանի 1.2. Խաղարկային բանկետներ: 1.3. Հատկապես Ֆրանսիայի ազգային խոհանոցը Գլուխ 2. Տեխնոլոգիական հաշվարկներ 2.1. Մշակում Ընտցնկ 2.2. Compilation սննդի արժողությամբ 2.3. Վերլուծություն Գլուխ մենյու
Խոհանոց | Просмотров: 274 | Загрузок: 80 | Добавил: Ash | Дата: 23.01.2013 | Комментарии (0)

Поиск
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz