| Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
В категории материалов: 48 Показано материалов: 11-20 |
Страницы: « 1 2 3 4 5 » |
Сортировать по:
Дате ·
Названию ·
Рейтингу ·
Комментариям ·
Загрузкам ·
Просмотрам
|
Բովանդակություն 1. Բնութագիրը ընկերություն 2. Բնութագրիչները սառը shop 3. Բեռնել հաշվարկման վաճառքի տարածքում: 4. Որոշում թվի ուտեստներից է իրականացնել 5. Մշակում Ընտցնկ 6. Ներով իրականացման ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ 7. Հաշվարկը սպառման հումքի 8. Ընտրություն
Խոհանոց |
Просмотров: 198 |
Загрузок: 73 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
Բնութագրում հումքի Հումք օգտագործվում է արտադրության Շոկալադ "թռչնագրիպի կաթի» եւ պետք է համապատասխանի տեխնիկական ստանդարտների համար հումքի 1.Sahar - ԳՕՍՏ 5194-91 Ավազ ԳՕՍՏ 21-94 2.Patoka 3.Agor
Խոհանոց |
Просмотров: 244 |
Загрузок: 63 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
Հայեցակարգը, որ «եվրոպական խոհանոցի" շատ կամայական է եւ օգտագործվում է միայն վերաբերում են ազգային խոհանոցների Եվրոպայի. Հասկանալի է հին աշխարհում տարածվում են Արկտիկայի ցուրտ է ջերմ ափին Միջերկրածովյան, որն առաջացնում է մի շարք ապրանքների
Խոհանոց |
Просмотров: 241 |
Загрузок: 85 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
Zabiliny օղի Erofeich Ալեքսանդր III է հուզվել, որ լափ է խմորում vats օգտագործվող OAK կրկնապատիկ Ներքեւի (մի 10-15 սմ բարձրության մինչեւ ներքեւի ստորին դիրքորոշումը, grids լուսաբանվում խախալ, որը ծառայել է որպես երկրորդ ներքեւում). Ներքո քերել ներքեւի մասում ներքեւում ընկել
Խոհանոց |
Просмотров: 271 |
Загрузок: 71 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
BC մի ձեռագրի չինական նշում է թեյ. Ըստ լեգենդի, իսկ 1737 BC Չինաստանի կայսրը էր եռում ջուր ձեր այգում, հանկարծ, որ Ջորջ Բուշը հենց simmering ջրի թռավ մի քանի տերեւ. Նա համտեսեցին ջուրը եւ հիացած քաղցր համով եւ նուրբ հոտը.
Խոհանոց |
Просмотров: 299 |
Загрузок: 95 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
2. Դասակարգելը fungi 3. Սնկի մշակության տեխնոլոգիան արդյունաբերական միջավայրում: 4. Սննդային արժեքը սնկով 5. Մեխանիկական վերամշակում սնկով 6. Ջերմամշակում եւ դրա վրա սննդամթերքի եւ կենսաբանական արժեքի սնկով 7. Թունավոր սունկ եւ դրանց ազդեցությունը
Խոհանոց |
Просмотров: 233 |
Загрузок: 87 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
1.1. Իրականացնել շուկայի հետազոտություն, ինչպես բացահայտել ու կանխատեսել պահանջարկը ձեռնարկություն, ինչպես նաեւ սեգմենտների սպառողների պահանջարկի Քեյթրինգ - ձեւով դրսեւորում մարդկանց կարիքների լիարժեք հավասարակշռված դիետայի եւ բարձր որակի ծառայություն
Խոհանոց |
Просмотров: 294 |
Загрузок: 64 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
1. Փուլում գործընթացի 2. Արտադրական HEARTH breads 01,02 մեքենայաընթեռնելի գործիքային սխեման HEARTH հացի արտադրության գծի 2.2 Dough նախապատրաստական միավոր I8-HTA-12-25, 2.3 Oven PHS Եզրակացություն References Հավելված Introduction Հաց արտադրանքը
Խոհանոց |
Просмотров: 229 |
Загрузок: 56 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
Գլուխ 1.Osnovnye տեսակները Բանկետների ԳԼՈՒԽ 2. Հարսանյաց ծառայություններ 2.1 2.2 2.3 Order ընդունում Plan Մենյու պատրաստում մատուցողներ. Կահույք դասավորվածությունը 2.4 2.5 Սեղանի ընդլայնված հանդիպում հյուրերին: 2.6 Հաղորդագրություններ ծառայություններ. Գլուխ 3.Ukrashenie դահլիճ. Կազմակերպության ղեկավար եւ ժամանցի
Խոհանոց |
Просмотров: 237 |
Загрузок: 77 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
1. Պահանջները բանկետներ թեյ 2. Նախապատրաստում է բանկետներ ընտրացանկից 2.1 2.2 հաշվարկման հատակի մակերեսի համար անհրաժեշտ բանկետներ, թեյ 2.3 հաշվարկման անհրաժեշտության Սեղանի սպիտակեղեն, ճաշատեսակի, արտ տեխ, սխեմայի հիման վրա կազմվել Մենյու 2.4
Խոհանոց |
Просмотров: 214 |
Загрузок: 60 |
Добавил: Ash |
Дата: 23.01.2013
|
|
|
|
|