Բնութագրում հումքի Հումք օգտագործվում է արտադրության Շոկալադ "թռչնագրիպի կաթի» եւ պետք է համապատասխանի տեխնիկական ստանդարտների համար հումքի 1.Sahar - ԳՕՍՏ 5194-91 Ավազ ԳՕՍՏ 21-94 2.Patoka 3.Agor
Հայեցակարգը, որ «եվրոպական խոհանոցի" շատ կամայական է եւ օգտագործվում է միայն վերաբերում են ազգային խոհանոցների Եվրոպայի. Հասկանալի է հին աշխարհում տարածվում են Արկտիկայի ցուրտ է ջերմ ափին Միջերկրածովյան, որն առաջացնում է մի շարք ապրանքների
Zabiliny օղի Erofeich Ալեքսանդր III է հուզվել, որ լափ է խմորում vats օգտագործվող OAK կրկնապատիկ Ներքեւի (մի 10-15 սմ բարձրության մինչեւ ներքեւի ստորին դիրքորոշումը, grids լուսաբանվում խախալ, որը ծառայել է որպես երկրորդ ներքեւում). Ներքո քերել ներքեւի մասում ներքեւում ընկել
BC մի ձեռագրի չինական նշում է թեյ. Ըստ լեգենդի, իսկ 1737 BC Չինաստանի կայսրը էր եռում ջուր ձեր այգում, հանկարծ, որ Ջորջ Բուշը հենց simmering ջրի թռավ մի քանի տերեւ. Նա համտեսեցին ջուրը եւ հիացած քաղցր համով եւ նուրբ հոտը.
2. Դասակարգելը fungi 3. Սնկի մշակության տեխնոլոգիան արդյունաբերական միջավայրում: 4. Սննդային արժեքը սնկով 5. Մեխանիկական վերամշակում սնկով 6. Ջերմամշակում եւ դրա վրա սննդամթերքի եւ կենսաբանական արժեքի սնկով 7. Թունավոր սունկ եւ դրանց ազդեցությունը
1.1. Իրականացնել շուկայի հետազոտություն, ինչպես բացահայտել ու կանխատեսել պահանջարկը ձեռնարկություն, ինչպես նաեւ սեգմենտների սպառողների պահանջարկի Քեյթրինգ - ձեւով դրսեւորում մարդկանց կարիքների լիարժեք հավասարակշռված դիետայի եւ բարձր որակի ծառայություն
Գլուխ 1.Osnovnye տեսակները Բանկետների ԳԼՈՒԽ 2. Հարսանյաց ծառայություններ 2.1 2.2 2.3 Order ընդունում Plan Մենյու պատրաստում մատուցողներ. Կահույք դասավորվածությունը 2.4 2.5 Սեղանի ընդլայնված հանդիպում հյուրերին: 2.6 Հաղորդագրություններ ծառայություններ. Գլուխ 3.Ukrashenie դահլիճ. Կազմակերպության ղեկավար եւ ժամանցի