Понедельник, 29.04.2024
Ռեֆերատներ կուրսայիններ դիպլոմային աշխատանքներ
Меню сайта
Категории раздела
Ավիացիա [19]
Իրավունք [352]
Մարդաբանություն [3]
Տնտեսագիտություն [144]
Ճարտարապետություն և շինարարություն [16]
Աստղագիտություն [43]
Բանկային գործ [68]
Կենսագործունեության անվտանգություն [38]
Կենսաբանություն [164]
Հաշվապահական հաշվառում և աուդիտ [108]
Ռազմական գործ [31]
Աշխարհագրություն [147]
Երկրաբանություն [32]
Քաղաքացիական իրավունք [64]
Բնագիտություն [28]
Լրագրություն [45]
Գրականություն [348]
Օտար լեզու [113]
Ինֆորմատիկա [19]
Արվեստ [86]
Պատմական անհատ [87]
Պատմություն [263]
Կիբեռնետիկա [7]
Հեռահաղորդակցություն և կապ [28]
Համակարգիչներ [62]
Կոսմետոլոգիա [6]
Ազգագրություն [29]
Հանցագործություններ [17]
Խոհանոց [48]
Մշակութաբանություն [159]
Լեզվաբանություն [54]
Տրամաբանություն [8]
Մակրոէկոնոմիկա [90]
Մարկետինգ [244]
Մաթեմատիկա [52]
Բժշկություն [280]
Միջազգային հարաբերություններ [183]
Մենեջմենտ [206]
Մետալուրգիա [8]
Միկրոէկոնոմիկա [94]
Երաժշտություն [45]
Հարկեր [44]
Մանկավարժություն [138]
Քաղաքականություն [100]
Ձեռնարկատիրություն [51]
Ծրագրավորում [85]
Այլ [50]
Հոգեբանություն [159]
Ռադիոէլեկտրոնիկա [74]
Գովազդ և PR [60]
Կրոն [40]
Գյուղատնտեսություն [38]
Սոցիոլոգիա [86]
Ստատիստիկա [19]
Ապահովագրություն [9]
Ֆիզիկա [107]
Տեխնոլոգիաներ [74]
Ապրանքագիտություն [6]
Տրանսպորտ [44]
Տուրիզմ [52]
Քրեական իրավունք [41]
Կառավարում [17]
Ֆիզկուլտուրա և սպորտ [61]
Փիլիսոփայություն [202]
Ֆինանսներ և վարկ [30]
Քիմիա [101]
Տնտեսական իրավունք [12]
Թվային սարքավորումներ [5]
Բնապահպանություն և էկոլոգիա [28]
Էլեկտրոնիկա [12]
Էթիկա և էսթետիկա [45]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » Файлы » Ռեֆերատներ, կուրսային և դիպլոմային աշխատանքներ » Խոհանոց

В категории материалов: 48
Показано материалов: 31-40
Страницы: « 1 2 3 4 5 »

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Загрузкам · Просмотрам
«Արծաթե Հարսանիք« Յուրաքանչյուր ժողովուրդ ունի իր ձեւ դարերի Հարսանեկան ավանդույթները, ավանդույթների Հարսանիք. Ռուսաստանում, ասելով, «ամուսնանալ», այսինքն ` նշելու է իր զվարճալի հանդիպել մարդկանց ընդունված սովորությունները. Ընթացքում տոնակատարության է «Արծաթե
Խոհանոց | Просмотров: 186 | Загрузок: 71 | Добавил: Ash | Дата: 22.01.2013 | Комментарии (0)

.... 1.Harakteristika մշակված գործարան .... 2.SPECIFICATIONS տաք խանութ ... 3.Tehnologichesky հաշվարկը տաք խանութ .... 3.1.Sostavlenie արտադրություն ծրագրի աշխատանքային ... 3.2.Sostavlenie ժամանակացույցը ամենժամյա իրականացումը ուտեստների ... 3.3.Sostavlenie խաղացանկ
Խոհանոց | Просмотров: 180 | Загрузок: 67 | Добавил: Ash | Дата: 22.01.2013 | Комментарии (0)

Հարյուրավոր տարիներ, մարդիկ փոխվել են, եւ բարելավված մեթոդների Սննդի վերամշակման, ստեղծելով հազարավոր բարդ բաղադրատոմսերը cooking մեթոդները հարմարեցված տնտեսական, կլիմայական պայմաններում կյանքի եւ համային պահանջները Թեման իմ
Խոհանոց | Просмотров: 213 | Загрузок: 58 | Добавил: Ash | Дата: 22.01.2013 | Комментарии (0)

Կտրում ձուկ սառը վերամշակման 1) հիմնական ուղիները ձուկ կտրում 1.Obezzhabrivanie. 2.Potroshenie. 3.Obezglavlivanie. 4.Razdelka է դիակ. 5.Razdelka մի կտոր. 6.Razdelka մեջ ֆիլե. 2) ստանդարտների թափոններ, կորստի, եւ ելքի մոտ կտրում ձուկ. Կտրում ձուկ
Խոհանոց | Просмотров: 235 | Загрузок: 45 | Добавил: Ash | Дата: 22.01.2013 | Комментарии (0)

Բովանդակություն 1. Տեխնիկական պահանջները: 2. Ընդունում: 3. Մեթոդներ որոշման որակի 4. Մաքրություն պայմաններ եւ Stowing 5. Օպտիմալ Storage 6. Այլ մեթոդներ պահպանման 7. Կանոններ երկարաժամկետ պահպանման WARE կարտոֆիլ բեռնարկղերով
Խոհանոց | Просмотров: 181 | Загрузок: 65 | Добавил: Ash | Дата: 22.01.2013 | Комментарии (0)

Արժեքը տնտեսական վերլուծության բարելավել կատարումը սննդի 2. Տնտեսական բնութագիրը ընկերություն 3. Վերլուծություն շրջանառության համար արտադրանքի եւ արժեքը 4. Վերլուծություն իրականացման ծրագրի ընդհանուր
Խոհանոց | Просмотров: 176 | Загрузок: 58 | Добавил: Ash | Дата: 22.01.2013 | Комментарии (0)

...... 2. 2. Merchandising նյութերը բնութագրումը ....... 4 3. Առաջնային (սառը) վերամշակում խոզի .... 6 4. PRETREATMENT մեթոդները բարելավելու բուրմունք եւ համ ...... 10 5. Մշակել տեսականի ճաշատեսակներ են խոզի .......... 14 6. Նախապատրաստումը տեխնոլոգիան
Խոհանոց | Просмотров: 206 | Загрузок: 69 | Добавил: Ash | Дата: 22.01.2013 | Комментарии (0)

Գ Լ ՈՒ Խ 1. Կոկտեյլ կուսակցության, հատկապես `Ճաշացանկ եւ խորտիկներ 1.1 1.2 1.3 recipes Traditions խորտիկներ ճաշացանկ առանձնահատկություններ recipes and cooking համար խորտիկներ սեղանի ԳԼՈՒԽ 2. Մշակում է տեխնիկական եւ գործընթացը Քարտեզներ ուտեստների համար խորտիկներ սեղանի եզրակացության References Հավելվածի
Խոհանոց | Просмотров: 218 | Загрузок: 73 | Добавил: Ash | Дата: 22.01.2013 | Комментарии (0)

Մշակույթ խմելու զեկույցում եվրոպացիներին, ընդհանուր առմամբ, շատ քիչ է հայտնի, որ տաք խմիչքը Չինաստանի, չնայած որոշ փորձագետներ պնդում են, որ դա պետք է Չինաստանում առաջին կենտրոններ արտադրության ալկոհոլային խմիչքների. Chinese Դասակարգում ըստ տեսակի ոգելից խմիչքների.
Խոհանոց | Просмотров: 266 | Загрузок: 73 | Добавил: Ash | Дата: 22.01.2013 | Комментарии (0)

Մի հայրապետական ​​պարզությամբ մեր նախնիների գոհ էին ոչ այնքան շատ կիսահում սննդի, միս, արմատներն երեսվածքները վայրի կամ ընտանի կենդանիների բավարարել իրենց կարիքները: Մեր նախնիները գիտեին դեռ շքեղություն է, տասնմեկերորդ դարի, նրանք դեռեւս ուտել կորեկ, հնդկացորեն եւ կաթ
Խոհանոց | Просмотров: 164 | Загрузок: 46 | Добавил: Ash | Дата: 21.01.2013 | Комментарии (0)

Поиск
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz