| Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
В категории материалов: 48 Показано материалов: 31-40 |
Страницы: « 1 2 3 4 5 » |
Сортировать по:
Дате ·
Названию ·
Рейтингу ·
Комментариям ·
Загрузкам ·
Просмотрам
|
«Արծաթե Հարսանիք« Յուրաքանչյուր ժողովուրդ ունի իր ձեւ դարերի Հարսանեկան ավանդույթները, ավանդույթների Հարսանիք. Ռուսաստանում, ասելով, «ամուսնանալ», այսինքն ` նշելու է իր զվարճալի հանդիպել մարդկանց ընդունված սովորությունները. Ընթացքում տոնակատարության է «Արծաթե
Խոհանոց |
Просмотров: 199 |
Загрузок: 76 |
Добавил: Ash |
Дата: 22.01.2013
|
|
|
.... 1.Harakteristika մշակված գործարան .... 2.SPECIFICATIONS տաք խանութ ... 3.Tehnologichesky հաշվարկը տաք խանութ .... 3.1.Sostavlenie արտադրություն ծրագրի աշխատանքային ... 3.2.Sostavlenie ժամանակացույցը ամենժամյա իրականացումը ուտեստների ... 3.3.Sostavlenie խաղացանկ
Խոհանոց |
Просмотров: 204 |
Загрузок: 74 |
Добавил: Ash |
Дата: 22.01.2013
|
|
|
Հարյուրավոր տարիներ, մարդիկ փոխվել են, եւ բարելավված մեթոդների Սննդի վերամշակման, ստեղծելով հազարավոր բարդ բաղադրատոմսերը cooking մեթոդները հարմարեցված տնտեսական, կլիմայական պայմաններում կյանքի եւ համային պահանջները Թեման իմ
Խոհանոց |
Просмотров: 228 |
Загрузок: 63 |
Добавил: Ash |
Дата: 22.01.2013
|
|
|
Կտրում ձուկ սառը վերամշակման 1) հիմնական ուղիները ձուկ կտրում 1.Obezzhabrivanie. 2.Potroshenie. 3.Obezglavlivanie. 4.Razdelka է դիակ. 5.Razdelka մի կտոր. 6.Razdelka մեջ ֆիլե. 2) ստանդարտների թափոններ, կորստի, եւ ելքի մոտ կտրում ձուկ. Կտրում ձուկ
Խոհանոց |
Просмотров: 248 |
Загрузок: 50 |
Добавил: Ash |
Дата: 22.01.2013
|
|
|
Բովանդակություն 1. Տեխնիկական պահանջները: 2. Ընդունում: 3. Մեթոդներ որոշման որակի 4. Մաքրություն պայմաններ եւ Stowing 5. Օպտիմալ Storage 6. Այլ մեթոդներ պահպանման 7. Կանոններ երկարաժամկետ պահպանման WARE կարտոֆիլ բեռնարկղերով
Խոհանոց |
Просмотров: 196 |
Загрузок: 70 |
Добавил: Ash |
Дата: 22.01.2013
|
|
|
Արժեքը տնտեսական վերլուծության բարելավել կատարումը սննդի 2. Տնտեսական բնութագիրը ընկերություն 3. Վերլուծություն շրջանառության համար արտադրանքի եւ արժեքը 4. Վերլուծություն իրականացման ծրագրի ընդհանուր
Խոհանոց |
Просмотров: 212 |
Загрузок: 65 |
Добавил: Ash |
Дата: 22.01.2013
|
|
|
...... 2. 2. Merchandising նյութերը բնութագրումը ....... 4 3. Առաջնային (սառը) վերամշակում խոզի .... 6 4. PRETREATMENT մեթոդները բարելավելու բուրմունք եւ համ ...... 10 5. Մշակել տեսականի ճաշատեսակներ են խոզի .......... 14 6. Նախապատրաստումը տեխնոլոգիան
Խոհանոց |
Просмотров: 228 |
Загрузок: 75 |
Добавил: Ash |
Дата: 22.01.2013
|
|
|
Գ Լ ՈՒ Խ 1. Կոկտեյլ կուսակցության, հատկապես `Ճաշացանկ եւ խորտիկներ 1.1 1.2 1.3 recipes Traditions խորտիկներ ճաշացանկ առանձնահատկություններ recipes and cooking համար խորտիկներ սեղանի ԳԼՈՒԽ 2. Մշակում է տեխնիկական եւ գործընթացը Քարտեզներ ուտեստների համար խորտիկներ սեղանի եզրակացության References Հավելվածի
Խոհանոց |
Просмотров: 242 |
Загрузок: 79 |
Добавил: Ash |
Дата: 22.01.2013
|
|
|
Մշակույթ խմելու զեկույցում եվրոպացիներին, ընդհանուր առմամբ, շատ քիչ է հայտնի, որ տաք խմիչքը Չինաստանի, չնայած որոշ փորձագետներ պնդում են, որ դա պետք է Չինաստանում առաջին կենտրոններ արտադրության ալկոհոլային խմիչքների. Chinese Դասակարգում ըստ տեսակի ոգելից խմիչքների.
Խոհանոց |
Просмотров: 291 |
Загрузок: 77 |
Добавил: Ash |
Дата: 22.01.2013
|
|
|
Մի հայրապետական պարզությամբ մեր նախնիների գոհ էին ոչ այնքան շատ կիսահում սննդի, միս, արմատներն երեսվածքները վայրի կամ ընտանի կենդանիների բավարարել իրենց կարիքները: Մեր նախնիները գիտեին դեռ շքեղություն է, տասնմեկերորդ դարի, նրանք դեռեւս ուտել կորեկ, հնդկացորեն եւ կաթ
Խոհանոց |
Просмотров: 197 |
Загрузок: 51 |
Добавил: Ash |
Дата: 21.01.2013
|
|
|
|
|