| Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
В категории материалов: 48 Показано материалов: 41-48 |
Страницы: « 1 2 3 4 5 |
Сортировать по:
Дате ·
Названию ·
Рейтингу ·
Комментариям ·
Загрузкам ·
Просмотрам
|
Փուլերը զարգացման սնունդ 2 Բաժին II. Մեխանիկա պատրաստման ապրանքների բնական թակած mass. 6 1.Himichesky կազմը բնական սննդի թակած mass. 6 2.Assortiment ճաշատեսակներ. 7 3.Tehnologiya cooking. 8 4.Planirovka բույսերի եւ սարքավորումներ տեղադրելու համար:
Խոհանոց |
Просмотров: 293 |
Загрузок: 78 |
Добавил: Ash |
Дата: 21.01.2013
|
|
|
3 1. Արժեքը թռչնաբուծության մսի մարդու diet. 5 2. Պատրաստում հումքի համար cooking թռչնաբուծական. 10 2.1 պատրաստում Կիսաֆաբրիկատներ համար լցոնումներ. 21 2.2 մեթոդներ ջերմության բուժման. 27 2.3 նախապատրաստումը լցոնում եւ fillings թանձրուկներ օգտագործվում Լցոնած հավի ուտեստների.
Խոհանոց |
Просмотров: 302 |
Загрузок: 76 |
Добавил: Ash |
Дата: 21.01.2013
|
|
|
Արժեքը տնտեսական վերլուծության բարելավել կատարումը սննդի 2. Տնտեսական բնութագիրը ընկերություն 3. Վերլուծություն շրջանառության համար արտադրանքի եւ արժեքը 4. Վերլուծություն իրականացման ծրագրի ընդհանուր
Խոհանոց |
Просмотров: 312 |
Загрузок: 82 |
Добавил: Ash |
Дата: 21.01.2013
|
|
|
). Մասին խմել թեյ Ճապոնիայում տեղեկություն կա նաեւ գրավոր աղբյուրների VIII-IX դարերում, սակայն միայն X11 - րդ դարում, մի ժամանակահատվածում աճել շփումների Ճապոնիայի եւ Չինաստանի, թեյ խմելու համեմատաբար ընդհանուր. Հիմնադիր դպրոցի Zen բուդդիզմ Ճապոնիայում քահանային
Խոհանոց |
Просмотров: 391 |
Загрузок: 93 |
Добавил: Ash |
Дата: 21.01.2013
|
|
|
«Tovaroznavstvo m'yasa. Kovbasnі virobi «պլանավորել շարադրություն 1.Podіl Kovbasa, մեռած եմ vid sirovini obrobki ճանապարհ. 2.Tablitsya hіmіchnogo պահեստ rіznih vidіv Kovbasa. 3.Sirovina համար kovbasnih virobіv. Kovbasnі virobi - Tse ապրանքի ի m'yasnogo լցոնում է obolntsy Abo
Խոհանոց |
Просмотров: 268 |
Загрузок: 73 |
Добавил: Ash |
Дата: 21.01.2013
|
|
|
3 Գլուխ I. Պատմություն եւ ներկայիս կարգավիճակը թաթարական խոհանոցի 4 1.1. Առաջացումը եւ ձեւավորումը թաթարական խոհանոցի 4 1.2. Ներկա կարգավիճակը թաթարական խոհանոց 8 1.3. Առաջին, երկրորդ եւ երրորդ դասընթացներ թաթարական խոհանոց: 9 Գլուխ II. Արտադրության գործընթացի է թաթար
Խոհանոց |
Просмотров: 282 |
Загрузок: 93 |
Добавил: Ash |
Дата: 21.01.2013
|
|
|
Փուլերը զարգացման սնունդ Բաժին II. Մեխանիկա պատրաստման ապրանքների բնական թակած mass. 1.Himichesky կազմը բնական սննդի թակած mass. 2.SPECIFICATIONS հում 3.Brakerazh 4.Planirovka բույսերի եւ սարքավորումներ տեղադրելու համար: 5.Sposoby cooking Բաժին III.
Խոհանոց |
Просмотров: 423 |
Загрузок: 88 |
Добавил: Ash |
Дата: 21.01.2013
|
|
|
Նախագահ Kopteva LS Օմսկ 1997 բացատրական Note I. Նպատակն ու խնդիրներն ուսումնական դասընթացի հիմունքների cooking մասին: Հատուկ դասընթաց - ամենակարեւոր մասն է ուսումնական գործընթացի եւ արդյունավետ վերապատրաստման մասնագետ է աշխատել: Նպատակն էր հատուկ դասընթացը
Խոհանոց |
Просмотров: 311 |
Загрузок: 84 |
Добавил: Ash |
Дата: 21.01.2013
|
|
|
|
|