Понедельник, 29.04.2024
Ռեֆերատներ կուրսայիններ դիպլոմային աշխատանքներ
Меню сайта
Категории раздела
Ավիացիա [19]
Իրավունք [352]
Մարդաբանություն [3]
Տնտեսագիտություն [144]
Ճարտարապետություն և շինարարություն [16]
Աստղագիտություն [43]
Բանկային գործ [68]
Կենսագործունեության անվտանգություն [38]
Կենսաբանություն [164]
Հաշվապահական հաշվառում և աուդիտ [108]
Ռազմական գործ [31]
Աշխարհագրություն [147]
Երկրաբանություն [32]
Քաղաքացիական իրավունք [64]
Բնագիտություն [28]
Լրագրություն [45]
Գրականություն [348]
Օտար լեզու [113]
Ինֆորմատիկա [19]
Արվեստ [86]
Պատմական անհատ [87]
Պատմություն [263]
Կիբեռնետիկա [7]
Հեռահաղորդակցություն և կապ [28]
Համակարգիչներ [62]
Կոսմետոլոգիա [6]
Ազգագրություն [29]
Հանցագործություններ [17]
Խոհանոց [48]
Մշակութաբանություն [159]
Լեզվաբանություն [54]
Տրամաբանություն [8]
Մակրոէկոնոմիկա [90]
Մարկետինգ [244]
Մաթեմատիկա [52]
Բժշկություն [280]
Միջազգային հարաբերություններ [183]
Մենեջմենտ [206]
Մետալուրգիա [8]
Միկրոէկոնոմիկա [94]
Երաժշտություն [45]
Հարկեր [44]
Մանկավարժություն [138]
Քաղաքականություն [100]
Ձեռնարկատիրություն [51]
Ծրագրավորում [85]
Այլ [50]
Հոգեբանություն [159]
Ռադիոէլեկտրոնիկա [74]
Գովազդ և PR [60]
Կրոն [40]
Գյուղատնտեսություն [38]
Սոցիոլոգիա [86]
Ստատիստիկա [19]
Ապահովագրություն [9]
Ֆիզիկա [107]
Տեխնոլոգիաներ [74]
Ապրանքագիտություն [6]
Տրանսպորտ [44]
Տուրիզմ [52]
Քրեական իրավունք [41]
Կառավարում [17]
Ֆիզկուլտուրա և սպորտ [61]
Փիլիսոփայություն [202]
Ֆինանսներ և վարկ [30]
Քիմիա [101]
Տնտեսական իրավունք [12]
Թվային սարքավորումներ [5]
Բնապահպանություն և էկոլոգիա [28]
Էլեկտրոնիկա [12]
Էթիկա և էսթետիկա [45]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » Файлы » Ռեֆերատներ, կուրսային և դիպլոմային աշխատանքներ » Խոհանոց

В категории материалов: 48
Показано материалов: 41-48
Страницы: « 1 2 3 4 5

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Загрузкам · Просмотрам
Փուլերը զարգացման սնունդ 2 Բաժին II. Մեխանիկա պատրաստման ապրանքների բնական թակած mass. 6 1.Himichesky կազմը բնական սննդի թակած mass. 6 2.Assortiment ճաշատեսակներ. 7 3.Tehnologiya cooking. 8 4.Planirovka բույսերի եւ սարքավորումներ տեղադրելու համար:
Խոհանոց | Просмотров: 255 | Загрузок: 70 | Добавил: Ash | Дата: 21.01.2013 | Комментарии (0)

3 1. Արժեքը թռչնաբուծության մսի մարդու diet. 5 2. Պատրաստում հումքի համար cooking թռչնաբուծական. 10 2.1 պատրաստում Կիսաֆաբրիկատներ համար լցոնումներ. 21 2.2 մեթոդներ ջերմության բուժման. 27 2.3 նախապատրաստումը լցոնում եւ fillings թանձրուկներ օգտագործվում Լցոնած հավի ուտեստների.
Խոհանոց | Просмотров: 259 | Загрузок: 67 | Добавил: Ash | Дата: 21.01.2013 | Комментарии (0)

Արժեքը տնտեսական վերլուծության բարելավել կատարումը սննդի 2. Տնտեսական բնութագիրը ընկերություն 3. Վերլուծություն շրջանառության համար արտադրանքի եւ արժեքը 4. Վերլուծություն իրականացման ծրագրի ընդհանուր
Խոհանոց | Просмотров: 269 | Загрузок: 73 | Добавил: Ash | Дата: 21.01.2013 | Комментарии (0)

). Մասին խմել թեյ Ճապոնիայում տեղեկություն կա նաեւ գրավոր աղբյուրների VIII-IX դարերում, սակայն միայն X11 - րդ դարում, մի ժամանակահատվածում աճել շփումների Ճապոնիայի եւ Չինաստանի, թեյ խմելու համեմատաբար ընդհանուր. Հիմնադիր դպրոցի Zen բուդդիզմ Ճապոնիայում քահանային
Խոհանոց | Просмотров: 347 | Загрузок: 82 | Добавил: Ash | Дата: 21.01.2013 | Комментарии (0)

«Tovaroznavstvo m'yasa. Kovbasnі virobi «պլանավորել շարադրություն 1.Podіl Kovbasa, մեռած եմ vid sirovini obrobki ճանապարհ. 2.Tablitsya hіmіchnogo պահեստ rіznih vidіv Kovbasa. 3.Sirovina համար kovbasnih virobіv. Kovbasnі virobi - Tse ապրանքի ի m'yasnogo լցոնում է obolntsy Abo
Խոհանոց | Просмотров: 222 | Загрузок: 63 | Добавил: Ash | Дата: 21.01.2013 | Комментарии (0)

3 Գլուխ I. Պատմություն եւ ներկայիս կարգավիճակը թաթարական խոհանոցի 4 1.1. Առաջացումը եւ ձեւավորումը թաթարական խոհանոցի 4 1.2. Ներկա կարգավիճակը թաթարական խոհանոց 8 1.3. Առաջին, երկրորդ եւ երրորդ դասընթացներ թաթարական խոհանոց: 9 Գլուխ II. Արտադրության գործընթացի է թաթար
Խոհանոց | Просмотров: 237 | Загрузок: 83 | Добавил: Ash | Дата: 21.01.2013 | Комментарии (0)

Փուլերը զարգացման սնունդ Բաժին II. Մեխանիկա պատրաստման ապրանքների բնական թակած mass. 1.Himichesky կազմը բնական սննդի թակած mass. 2.SPECIFICATIONS հում 3.Brakerazh 4.Planirovka բույսերի եւ սարքավորումներ տեղադրելու համար: 5.Sposoby cooking Բաժին III.
Խոհանոց | Просмотров: 374 | Загрузок: 75 | Добавил: Ash | Дата: 21.01.2013 | Комментарии (0)

Նախագահ Kopteva LS Օմսկ 1997 բացատրական Note I. Նպատակն ու խնդիրներն ուսումնական դասընթացի հիմունքների cooking մասին: Հատուկ դասընթաց - ամենակարեւոր մասն է ուսումնական գործընթացի եւ արդյունավետ վերապատրաստման մասնագետ է աշխատել: Նպատակն էր հատուկ դասընթացը
Խոհանոց | Просмотров: 263 | Загрузок: 73 | Добавил: Ash | Дата: 21.01.2013 | Комментарии (0)

Поиск
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz