Четверг, 02.05.2024
Ռեֆերատներ կուրսայիններ դիպլոմային աշխատանքներ
Меню сайта
Категории раздела
Ավիացիա [19]
Իրավունք [352]
Մարդաբանություն [3]
Տնտեսագիտություն [144]
Ճարտարապետություն և շինարարություն [16]
Աստղագիտություն [43]
Բանկային գործ [68]
Կենսագործունեության անվտանգություն [38]
Կենսաբանություն [164]
Հաշվապահական հաշվառում և աուդիտ [108]
Ռազմական գործ [31]
Աշխարհագրություն [147]
Երկրաբանություն [32]
Քաղաքացիական իրավունք [64]
Բնագիտություն [28]
Լրագրություն [45]
Գրականություն [348]
Օտար լեզու [113]
Ինֆորմատիկա [19]
Արվեստ [86]
Պատմական անհատ [87]
Պատմություն [263]
Կիբեռնետիկա [7]
Հեռահաղորդակցություն և կապ [28]
Համակարգիչներ [62]
Կոսմետոլոգիա [6]
Ազգագրություն [29]
Հանցագործություններ [17]
Խոհանոց [48]
Մշակութաբանություն [159]
Լեզվաբանություն [54]
Տրամաբանություն [8]
Մակրոէկոնոմիկա [90]
Մարկետինգ [244]
Մաթեմատիկա [52]
Բժշկություն [280]
Միջազգային հարաբերություններ [183]
Մենեջմենտ [206]
Մետալուրգիա [8]
Միկրոէկոնոմիկա [94]
Երաժշտություն [45]
Հարկեր [44]
Մանկավարժություն [138]
Քաղաքականություն [100]
Ձեռնարկատիրություն [51]
Ծրագրավորում [85]
Այլ [50]
Հոգեբանություն [159]
Ռադիոէլեկտրոնիկա [74]
Գովազդ և PR [60]
Կրոն [40]
Գյուղատնտեսություն [38]
Սոցիոլոգիա [86]
Ստատիստիկա [19]
Ապահովագրություն [9]
Ֆիզիկա [107]
Տեխնոլոգիաներ [74]
Ապրանքագիտություն [6]
Տրանսպորտ [44]
Տուրիզմ [52]
Քրեական իրավունք [41]
Կառավարում [17]
Ֆիզկուլտուրա և սպորտ [61]
Փիլիսոփայություն [202]
Ֆինանսներ և վարկ [30]
Քիմիա [101]
Տնտեսական իրավունք [12]
Թվային սարքավորումներ [5]
Բնապահպանություն և էկոլոգիա [28]
Էլեկտրոնիկա [12]
Էթիկա և էսթետիկա [45]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Գլխավոր » Ռեֆերատներ, կուրսային և դիպլոմային աշխատանքներ » Խոհանոց

France XVIIIveka
· Բեռնել 23.01.2013, 16:48
Պահանջները որակի համար մսի ուտեստների, ժամկետները եւ պայմանները պահեստավորման. Մսի որակը որոշվում են, համ, հոտ, մաշկի գույնից, հյուսվածք. Եփած միս, որը ծառայել է ձեւով կտոր (1 - 2 տոկոսը ծառայում), կտրված ամբողջ հացահատիկի, կամ փոքր կտոր
Համաշխարհային փորձը բանկային քարտերի եւ դիմումների Ռուսաստան
Հաստատությունը սեփականության քաղաքացիական իրավունքի եւ իր նշանակությունը շուկայական տնտեսության զարգացման գործում Ռուսաստանում
ԶԱՐԳԱՑՄԱՆ ԵՎ Դիզայն հիմնարկների, կազմակերպությունների եւ ձեռնարկությունների
Դերը ջրի բնության եւ կենդանի բան. Իր յուրահատուկ հատկությունները եւ Ոսկե հարաբերակցությամբ.
Ալերգիկ ախտանշանները, syndromes եւ առաջին օգնության միջոցներ
Turproektirovanie հիմնված միջոցների Կիպրոսի
Motivatsіya անձնակազմին pіdpriєmstvі
Առեւտրի քաղաքականությունը մարքեթինգային համակարգի
Արագ սնունդ
Վարդապետությունը Hobbes
Категория: Խոհանոց | Добавил: Ash
Просмотров: 249 | Загрузок: 79 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz