Փուլերը զարգացման սնունդ 2 Բաժին II. Մեխանիկա պատրաստման ապրանքների բնական թակած mass. 6 1.Himichesky կազմը բնական սննդի թակած mass. 6 2.Assortiment ճաշատեսակներ. 7 3.Tehnologiya cooking. 8 4.Planirovka բույսերի եւ սարքավորումներ տեղադրելու համար:
Արժեքը տնտեսական վերլուծության բարելավել կատարումը սննդի 2. Տնտեսական բնութագիրը ընկերություն 3. Վերլուծություն շրջանառության համար արտադրանքի եւ արժեքը 4. Վերլուծություն իրականացման ծրագրի ընդհանուր
). Մասին խմել թեյ Ճապոնիայում տեղեկություն կա նաեւ գրավոր աղբյուրների VIII-IX դարերում, սակայն միայն X11 - րդ դարում, մի ժամանակահատվածում աճել շփումների Ճապոնիայի եւ Չինաստանի, թեյ խմելու համեմատաբար ընդհանուր. Հիմնադիր դպրոցի Zen բուդդիզմ Ճապոնիայում քահանային
3 Գլուխ I. Պատմություն եւ ներկայիս կարգավիճակը թաթարական խոհանոցի 4 1.1. Առաջացումը եւ ձեւավորումը թաթարական խոհանոցի 4 1.2. Ներկա կարգավիճակը թաթարական խոհանոց 8 1.3. Առաջին, երկրորդ եւ երրորդ դասընթացներ թաթարական խոհանոց: 9 Գլուխ II. Արտադրության գործընթացի է թաթար
Փուլերը զարգացման սնունդ Բաժին II. Մեխանիկա պատրաստման ապրանքների բնական թակած mass. 1.Himichesky կազմը բնական սննդի թակած mass. 2.SPECIFICATIONS հում 3.Brakerazh 4.Planirovka բույսերի եւ սարքավորումներ տեղադրելու համար: 5.Sposoby cooking Բաժին III.
Նախագահ Kopteva LS Օմսկ 1997 բացատրական Note I. Նպատակն ու խնդիրներն ուսումնական դասընթացի հիմունքների cooking մասին: Հատուկ դասընթաց - ամենակարեւոր մասն է ուսումնական գործընթացի եւ արդյունավետ վերապատրաստման մասնագետ է աշխատել: Նպատակն էր հատուկ դասընթացը